TANDEM JADRALNO PADALSTVO

Bovec, Slovenia

TANDEM PARAGLIDING

Bovec, Slovenia

KDJE LETIMO

Drago nam je što možemo letjeti tandem paragliderom u Bovcu, u prekrasnoj dolini smaragdne rijeke Soče koja oduzima dah. Dolina se nalazi blizu Jadranskog mora i okružena je veličanstvenim vrhovima Julijskih Alpa. Spoj tople klime i gorja stvorio je jedinstven i prekrasan krajolik s iznimnom florom i faunom.

Ako želite letjeti s određene lokacije, javite nam prilikom rezervacije. Ukoliko ste barem malo fleksibilni, najbolje bi bilo da odluku o lokaciji prepustite našim pilotima koji će vas odvesti do piste s najboljim uvjetima u vrijeme leta.

MANGART

MANGART

Mangart je treća najviša planina u Sloveniji. Moći ćete uživati u pogledu na slovenske, talijanske i austrijske Alpe te otkriti skrivene slapove rijeka Predelce i Koritnice.

Naš start se nalazi na vrhu najviše slovenske planinske ceste - na Mangartskom sedlu. Let završavamo u prekrasnom planinskom selu - Logu pod Mangartom.

STOL

STOL

Kobariški Stol je najduži planinski greben u Sloveniji, proteže se od Kobarida do Gemone u Italiji. Pruža odlične uvjete za jedrenje zahvaljujući termalnim strujama. Naš let obuhvaća doline Nadiže i Soče, s pogledom na Julijske Alpe i Jadransko more.

Mjesto slijetanja je u Kobaridu.

KANIN

KANIN

Kanin je najviše ležeće skijalište u Sloveniji. U danima s dobrom vidljivošću možete vidjeti Jadransko more i Triglav - najvišu slovensku planinu, oboje u isto vrijeme. Vijugava rijeka Soča prati nas tijekom cijelog leta.

Naše uzletište nalazi se odmah uz skijašku stazu. Pristanište se nalazi na istočnom rubu Bovške doline.

KUK

KUK

Kuk, najviši vrh u planinama Kolovrat, omogućuje nam lansiranje u južnim i sjevernim vjetrovima. Pogled na veličanstvene Julijske Alpe naprijed i osvrt na Jadransko more su zadivljujući. U vedrim danima možete vidjeti Jadransko more, Karnijske Alpe, Julijske Alpe i Dolomite tijekom leta.

Mjesta za slijetanje su u Kobaridu ili Ladri.

KAKO TO RADIMO?

Sastajemo se u Bovcu i vozimo se automobilom do uzletišta na Kaninu, Kuku, Stolu ili Mangartu, gdje dobivate svu potrebnu opremu. Vaš pilot će postaviti svu opremu, dati vam upute i spremni ste!

U tandem padobranstvu sigurnost je uvijek na prvom mjestu. Svi naši piloti su domaći s dugogodišnjim iskustvom i VELIKOM ljubavi prema paraglidingu. Pod njihovim nadzorom osjećat ćete se sigurno.

Paragliding Bovec panorama

VAŽNO: Paragliding je vrlo ovisan o vremenskim prilikama, tako da ne možemo predvidjeti točno trajanje leta, ali ako vrijeme dopušta, možete ostati u zraku što je duže moguće.

TRAJANJE IZLETA: 90-210 minuta.
TRAJANJE LETA: 15-45 minuta.
UKLJUČENO U CIJENU: prijevoz do uzletišta, profesionalni lokalni pilot parajedrilice i sva potrebna oprema za sigurno i zabavno putovanje.
SVE ŠTO VAM TREBA: dobre cipele za planinarenje i udobna sportska odjeća.

CIJENA:
190€

Poklon vaučeri

SAVRŠEN POKLON

Poklonite emocije, slobodu i nezaboravno iskustvo. Bilo da je Božić, rođendan vašeg partnera ili jednostavno želite podijeliti: let paraglidingom u tandemu savršen je dar!

Cijena: 190€

Gift Voucher
Tandem paragliding Voucher gift

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI