Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

REZERVACIJE

Za rezervacije, darilne bone in vprašanja izpolnite obrazec ali nas kontaktirajte:

190€

Dobimo se v Bovcu in se odpeljemo z avtomobilom ali gondola na Mangart ali Kanin. Na vzletišču boste dobili vso opremo potrebo za varen polet. Pilot vam poda vse informacije, ki jih potrebujete in že ste pripravljeni za vzlet!

Polet z jadranim padalom je močno odvisen od vremena, zato ne moramo natančno napovedati časa v zraku. Vedno letimo toliko časa, kolikor nam omogočajo vremenske razmere.

ČAS IZLETA: 90-210 minut.
ČAS LETENJA: 15-45 minut.

Pevoz na vzletišče, licenciranega pilota in vso potrebno opremo za varen in zabaven polet.

Udobna oblačila in dobre pohodniške čevlje

Letimo lahko z Mangarta ali Kanina.

Veličastni Mangart je z zavidljivimi 2679 metri tretja najvišja gora v Sloveniji. Med poletom lahko uživamo v pogledih na slovenske, italijanske in avstrijske Alpe. Ptičja perspektiva nam omogoča iskanje skritih slapov reke KoritnicePredelice in njunih pritokov. Vzletišče se nahaja na Mangartskem sedlu – na vrhu najvišje slovenske gorske ceste. Pristanek nas čaka na pašnikih idilične alpske vasice Log pod Mangartom.

Kanin je najvišje ležeče smučišče v Sloveniji. Višina in vrhunska pozicija vzletišča nam v dnevih z dobro vidljivostjo omogočata pogled vse do Jadranskega morja in na drugi strani do Triglava. Ves čas nas ob letenju nad vasicami Bovške doline spremlja vijugasta reka Soča. Do vzletišča, ki se nahaja neposredno na smučišču, se bomo pripeljali z gondolo in se že po poti naužili lepih razgledov reke Soče. Pristanek se nahaja na vzhodnem obrobju Bovca.